Initium

Sedan 2011 har jag varit engagerad i Miljöpartiet och ungdomsförbundet Grön Ungdom. Det har varit spännande år att vara politiskt aktiv, under min tid har jag hunnit ha flera olika roller. Jag har hunnit vara ordförande för en lokalavdelning (Norrtälje) och organisationssekreterare (Stockholms län), för att nämna några väldigt lärorika uppdrag. 

Men, varför har du startat en blogg? 

Jag tror att kanalen för att förändra samhället ska bygga på ens egna premisser mer. Ofta är det tidningar och andra medier som sätter agendan utifrån vad som händer i nuet, den rollen är viktig, men minst lika viktigt som rapportera om de 10 bästa stekpannorna i mediaspalterna är också att komma närmre oss som klassificerar oss som politiker.

Därför kommer jag i denna blogg skriva om mina tankar, skriva debatter/opinion, reflektera över organisationerna Miljöpartiet/Grön Ungdom och lägga upp en del trams. Kanske några videos. Och åtminstone 1 matlagningstips. 

Hur skulle du beskriva dig själv? 

Jag är en feminist, statsvetare, retoriker, fotbollsfantast (lovar att inte blogga om detta), Norrtäljebo, Netflix-manisk, nyhetsknarkande, författande och kulturälskande person. Som starkt identifierar mig som grön. Tror jag fick med allt. 

Vad är din plan för framtiden? 

Jag kommer i veckan att göra en Q&A med mig själv för att ni som läser ska få lite inblick i vem jag är. 

Utöver det är min plan att blogga i affekt över allt som händer i världen! 

HÄNG MED! 

Och följ mig i sociala medier: 

Facebook:

https://www.facebook.com/William-Olsson-MP-684752278571343/ 

 

/W